Pages

8 Temmuz 2014 Salı

Kabak Bayıldı




Malzemeler:

5 adet kabak
1 büyük soğan
3 diş sarımsak
1 adet kırmızı biber
3 adet sivri biber
Tuz, karabiber, pul biber
1 adet domates

Yapılışı:

Kabakları uzunlamasına bölüp içini oyun (kabak içlerini atmayın.) ve az yağda biraz da su ilave edip ağzı kapalı tencerede yumuşamasını sağlayın.

Soğanı piyazlık doğrayın.

Sarımsak, biber, domates ve kabak içlerini ilave edip baharatlarla soteleyin.

Yumuşamış kabakların içine doldurup 15 dk fırına sürün.

Soğuyunca yoğurt, sarımsaklı yoğurt, taze ya da kuru naneyle servis edin.

Afiyet olsun...

 

0 yorum:

Yorum Gönder