Pages

13 Şubat 2015 Cuma

Biberiyeli Dana Rosto



Malzemeler:

4 dilim rostoluk et
1 soğan
1 havuç
4 diş sarımsak
2 kaşık salça
2 kaşık soya sosu
Çay kaşığıyla biberiye, karabiber, tuz
Zeytinyağı
Bir tutam dereotu

Yapılışı:

Etinizi az yağda kızgın tavada arkalı önlü kızartın.

Üzerine soğan, sarımsak ve halka şeklindeki havuçları ekleyip harmanlayın.

Biberiye ve dereotunu da katıp soteleyin.

Sonra sadece etleri düdüklüye alıp 20 dk pişirin.

Tavada kalan sebzelere salça, soya sosu, tuz ve karabiber ekleyin kıvam alana kadar pişirin.

Düdüklüden aldığınız etleri tekrar tavaya koyup biraz da su ekleyerek pişiriyoruz.

Afiyet olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder